Meny
Din kundvagn

Betalningsmetoder

Betalning


Köp på konto / delbetalning / betalning


För ett köpvärde upp till € 500,00 är alternativet "köp på konto" tillgängligt. Välj bara "Köp på konto" som betalningsmetod i kassan. Du kommer då att få din faktura via e-post en arbetsdag efter leveransen. Du har då 14 dagar på dig att överföra det utestående beloppet. Du hittar all betalningsinformation inklusive det 12-siffriga syftet på din faktura.

Finansieringen (betalningsbetalning) kan användas från ett köpvärde på 150,00 € och upp till ett köpvärde på 3000,00 € (vardera inklusive fraktkostnader och lagstadgad moms). Du kan välja mellan 3 och upp till 24 avbetalningar.

Observera att köp på kontot / avbetalning endast kan användas om faktureringsadressen motsvarar din privata bostad. Leveransadressen måste vara identisk med faktureringsadressen (ingen annan leveransadress).

Köp på konto / delbetalning / betalning är tillgängligt i följande länder:

Nederländerna, Österrike, Schweiz, Tyskland


Internationella kredit- och betalkort - Visa, Mastercard, Maestro


Betala enkelt och riskfritt med ditt Visa eller MasterCard. Vi kommer att be om dina kreditkortsuppgifter efter att du har slutfört din beställning. Och allt riskfritt med Mastercard SecureCode och verifierat med Visa. Observera: Ditt kort måste stödja 3-D Secure-funktionen och utfärdas av en bank i ett av följande länder.

Kortbetalning är tillgänglig i följande länder:
Amerikas förenta stater, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern,Betala bekvämt och riskfritt med din Diners Club eller MaestroCard. Vi kommer att be om dina kreditkortsuppgifter efter att du har slutfört din beställning. Och allt riskfritt med Diners Club ProtectBuy och Maestro SecureCode. Observera: Ditt kort måste stödja 3-D Secure-funktionen och utfärdas av en bank i ett av följande länder.

Kortbetalning är tillgänglig i följande länder:
Amerikas förenta stater, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern,


Lokala kredit- och betalkort - Carte Bleue, CartaSi Italy, Dankort
Betala bekvämt och riskfritt med din Carte Bleue, CartaSi Italien eller Dankort. Vi kommer att be om dina kreditkortsuppgifter efter att du har slutfört din beställning. Och allt riskfritt med Carte Bleue 3-D Secure, CartaSi 3-D Secure och Dankort Secured by Nets. Observera: Ditt kort måste stödja 3-D Secure-funktionen och utfärdas av en bank i ett av följande länder.

Kortbetalning är tillgänglig i följande länder:
Danmark, Frankrike, Italien


Förskottsbetalning (SEPA-överföring)


Vi kommer att ge dig efter beställningen vår kontoinformation för insättningen. Med en överlåtelse före klockan 12, med dagens värde, mottar vi pengarna vanligtvis samma dag. Artiklarna kommer att reserveras eller beställas omedelbart efter beställning. För leveranser från externt lager beställs varorna endast efter mottagande av betalning.


Förskottsbetalning (ACH / ABA-överföring)


Vi kommer att ge dig efter beställningen vår kontoinformation för insättningen. Med en överföring före klockan 12, med dagens värde, får vi pengarna vanligtvis samma dag. Artiklarna kommer att reserveras eller beställas direkt efter beställning. För leveranser från externt lager beställs artiklarna först efter betalning.

ACH / ABA-betalningar är elektroniska betalningar som görs via Automated Clearing House (ACH) och American Bankers Association (ABA) Network. Fonder flyttar från ett bankkonto till ett annat med hjälp av en mellanhand som leder pengar till slutdestinationen. Datoriserade betalningar kan ge fördelar för både köpmän och konsumenter.

ACH / ABA är tillgängligt i följande länder:
Amerikas förenta stater, Kanada


SofortBanking - Online direktöverföring


SofortBanking är ett TÜV-certifierat online-betalningssystem baserat på det beprövade online-banksystemet med PIN / TAN-ingång för säker och snabb behandling av dina online-inköp. Via det säkrade betalningsformuläret från Klarna, som inte är tillgängligt för handlare, placerar SofortBanking automatiskt och i realtid en överföring på ditt online bankkonto. Inköpsbeloppet överförs omedelbart och direkt till återförsäljarens bankkonto.

Dina fördelar med SofortBanking:
Bekväm - Du kan initiera överföringen omedelbart efter att du har slutfört din beställning på CANVORY. Det är inte längre nödvändigt att byta till din banks webbplats. Det sparar tid!
Praktiskt - Uppgifterna för din överföring är redan förutfyllda (fakturabelopp, betalningsmottagare, ordernummer etc.). Det tråkiga att skriva och fylla i överföringsformuläret är inte längre nödvändigt.
Lika säkert som onlinebank - systemet accepterar samma PIN-kod och känner igen de giltiga TAN: erna för din bank, eftersom du loggar in på din bank med denna information.

Hur det fungerar
I princip kan alla Internetanvändare använda direktöverföringen som betalningsmetod om han har ett aktiverat onlinekonton med PIN / TAN-procedur. Observera att omedelbar överföring ännu inte är tillgänglig i några få banker. Som åtkomstdata för omedelbar överföring behöver du:
• Din bankkod
• Ditt kontonummer
• Din åtkomstdata för att logga in på din bank (direkt banknummer eller kontonummer beroende på bank)
• Ditt PIN-nummer, som du också använder i din bank
• Din TAN, som tilldelades dig av din bank

SofortBanking finns i följande länder:
Belgien, Italien, Nederländerna, Österrike, Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland,

 

eps - Online direktöverföring


EPS (E-Payment Standard) är ett mycket bekvämt betalningssystem eftersom det bygger på befintliga nätbanker. Om du väljer det här betalningsalternativet omdirigeras du automatiskt till din vanliga webbbank. All nödvändig information (kontonamn, kontonummer, syfte etc.) är redan deponerad.

Din fördel: Beloppet betalas omedelbart till vårt konto, så att vi kan hantera din order snabbare.

Eps finns i följande länder:
Österrike


giropay - Online direktöverföring


giropay är en online betalningsmetod som erbjuds av över 1 500 banker och sparbanker. Baserat på webbbank med PIN och TAN, möjliggör det enkelt, snabbt och säkert betalning via onlineöverföring.

Allt du behöver är ett checkkonto för webbbank hos en deltagande bank eller sparbank.

Giropay finns i följande länder:
Tyskland


Bancontact / Mister Cash - Online direktöverföring


Bancontact / Mister Cash är ett online-betalningssystem utvecklat av bankerna i Belgien och liknar iDEAL-betalningssystemet i Nederländerna. Medlemsbankerna är Dexia, BNP Paribas, ING, Fortis, KBC, CBC, AXA Bank, VDK- och Record Bank. Användningen är mycket enkel, snabb och framför allt pålitlig och säker. Alla belgiska kunder i ovanstående banker som använder internetbank kan använda Bancontact / Mister Cash. Du kan betala för dina köp direkt online med Bancontact / Mister Cash i din välkända bankmiljö. Det är inte nödvändigt att teckna ett specialabonnemang för detta ändamål och det finns inga extra avgifter. Betalningarna du gör behandlas inom några sekunder och du kan kontrollera dem omedelbart i ditt kontoutdrag online.

Hur betalar du med Bancontact / Mister Cash?
1. Välj Bancontact / Mister Cash som betalningsmetod
2. Ange ditt kontonummer och utgångsdatum
3. Du kommer nu att omdirigeras till en säker sida i din bank, använd din Digipass-kortläsare för att acceptera betalningen
4. Kontrollera uppgifterna och bekräfta betalningen

Bancontact / Mister Cash är tillgängligt i följande länder:
Belgien


iDEAL - Online direktöverföring


Med iDEAL kan du betala för dina online-köp säkert och enkelt. iDEAL är ett system som ansluter dig direkt till din onlinebank. Du betalar snabbt, säkert och enkelt i din välkända onlinebankmiljö i din bank. Du behöver inte registrera, ladda ner filer eller öppna ett konto. Betalningarna behandlas omedelbart och syns omedelbart i din banks elektroniska kontoutdrag. Dessutom är ditt namn och ditt kontonummer endast kända i onlinebutiken efter att du har godkänt betalningen.

Hur betalar jag med iDEAL?
1. Välj iDEAL som betalningsmetod
2. Välj din bank, du kommer att omdirigeras till din banks hemsida
3. Logga in på din banks inloggningssida med ditt kontonummer och PIN-kod
4. Kontrollera informationen om din betalning och bekräfta betalningen

iDEAL är tillgängligt i följande länder:
Nederländerna


Przelewy24 - Online direktöverföring


Välj snabb och säker betalning via Przelewy24. Så snart du väljer den här betalningsmetoden skickas all nödvändig information automatiskt till Przelewy24. Allt du behöver göra är att välja din bank och göra betalningen med TAN som med en standardöverföring. När processen är klar skickas betalningen till oss i realtid. Przelewy24-betalningsmetoden stöder betalningar från över 165 banker och olika andra betalningsmetoder. Przelewy24 är den mest använda betalningsmetoden i Polen. Betala pålitligt och snabbt. Din beställning kan behandlas och skickas omedelbart.

Przelewy24 är tillgängligt i följande länder:
Polen


MultiBanco / MB Way / Payshop


Multibanco är ett interbanknätverk i Portugal som drivs av SIBS, Sociedade Interbancária de Serviços, som erbjuder korthållare över 60 tjänster, från kontantuttag vid bankomater till internetbetalningar. Efter köpet bör du göra betalningen så snart som möjligt. Använd uppgifterna: enhet, referens och belopp. Multibanco-betalningarna gäller tre dagar. Efter denna period anses beställningen ogiltig och kommer att annulleras.

MB Way är säkert och strikt konfidentiellt. Du kan använda MB Way-appen eller ditt mobilnummer och MB Way-PIN för betalning. MB Way-betalningen görs omedelbart med ett 5-minuters bekräftelsefönster. Efter denna tid anses beställningen vara ogiltig och kommer att avbrytas.

Med Payshop-tjänsten kan du betala dina räkningar i kommersiella anläggningar med systemet installerat säkert och gratis.
Gå till en Payshop-agent (CCT, stormarknader, närbutiker, bensinstationer, tobaksaffärer, pappersaffärer, kiosker och kaféer) med din CANVORY-faktura, gör betalningen och behåll kvittot. Betalning via denna rutt kan ta upp till 24 timmar. Payshop-betalningarna gäller tre dagar. Efter denna period anses beställningen ogiltig och kommer att annulleras.

I händelse av misslyckade betalningar får du alternativt våra IBAN-data via e-post några dagar senare för att kunna göra en manuell banköverföring.

MultiBanco / MB Way / Payshop är tillgängligt i följande länder:
Portugal


Neosurf


Neosurf är en betalningsmetod i form av ett förbetalt kort, dvs ett kort med en förbetald insättning. Förbetalda kort med Neosurf är tillgängliga för € 10, € 15, € 20, € 30, € 50 och € 100 och kan köpas via kreditkort eller kontant deposition bekvämt via försäljningsställen i alla länder nedan.

Alla Neosurf-partnerbutiker finns på www.neosurf.com

Neosurf är tillgängligt i följande länder:
Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Frankrike, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Österrike, Polen, Portugal, Rumänien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien


paysafecard


Den som vill betala på Internet utan ett bankkonto, kreditkort eller betalningsleverantör med kontoåtagande använder säkert paysafecard. Eftersom paysafecard är ett kontantkortssystem med 16-siffriga PIN-koder som kan skickas till t.ex. Bensinstationer eller förbetalda kortställen kan köpas i snabbköpet. paysafecard är tillgänglig för 10, 15, 20, 25, 30, 50 eller 100 EUR. När du har slutfört serverns order kommer du att omdirigeras till sidan av paysafecard.com, där en 16-siffrig PIN-kod ska anges. Därefter kan vi avyttra det belopp som har uppkommit till ordern, och eventuellt återstående belopp finns fortfarande tillgängligt på paysafecard.

Alla Paysafecard-partnerbutiker finns på www.paysafecard.com

Paysafecard finns i följande länder:
Amerikas förenta stater / USA, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Österrike, Polen Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern


paysafecash


Paysafecash - köp online, betala offline med kontanter - det är så enkelt:
1.) Välj Paysafecash vid kassan och få streckkod
2.) Skanna streckkod i Paysafecash-partnerbutiker och betala
3.) Klar - din beställning kommer att levereras till oss!

Alla Paysafecash-partnerbutiker finns på www.paysafecash.com

Paysafecash finns i följande länder:
Belgien, Danmark, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kanada, Kroatien, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Österrike, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien / Förenade kungariket, Sverige, Tjeckien, Ungern


Krypto valutor - Bitcoin, Monero, Ether


Från och med nu accepterar vi också kryptokurser som betalningsmedel. Specifikt kan det bekvämt betalas i Bitcoin, Ether och Monero. Betalning med BTC, ETH & XMR är så enkelt: vid kassan väljer du "CoinPayments.net - Bitcoin eller Ether". Du omdirigeras automatiskt till betalningen och behöver bara skanna den visade QR-koden med din Crypto Wallet-app.

Cryptocurrency betalningen är tillgänglig i följande länder:
Världsomspännande


Postförskott

Nachnahme Post

Betalning sker vid kurirens leverans av paketet. Vi tar ut en extra avgift på 6,00 € för leveranser i Österrike och 12,00 € för leveranser i Tyskland. Kassa vid leverans är för närvarande endast möjlig med order från Tyskland och Österrike.

Kontanter vid leverans finns i följande länder:
Tyskland, Österrike