Meny
Din kundvagn

Medlemskap och partnerskap

Schmerzverband

Den österrikiska smärtföreningen är en gemenskap av intresse för smärtpatienter, deras släktingar, läkare, terapeuter och personer som är intresserade av detta ämne. Smärtföreningen har gjort det till uppgift att få drabbade människor hört och arbetar ständigt för att känna igen kronisk smärta som en separat sjukdom för att öppna nya möjligheter för behandling och förebyggande av kronisk smärta.


Deutscher Hanfverband (DHV)

Den tyska hampföreningen, kort DHV, är en professionell förespråkare för den tyska hampindustrin. DHV: s långsiktiga mål är att legalisera hampa produkter som ett stimulansmedel. DHV arbetar redan mot diskriminering av hampa-konsumenter och är engagerad i att underlätta användningen av hampa som ekologiskt råmaterial och för medicinska ändamål i Tyskland.


Weedmaps

Weedmaps är en onlinetjänst som gör det möjligt för användare att hitta cannabisföretag i deras område. Betygsätt och diskutera i samhället. Weedmaps databasen innehåller över 3000 internationella cannabisföretag, liksom en mängd information om cannabis och dess användningsområden.